5 iun. 2015

Doamna și Vagabondul 2



Doamna și Vagabondul 2: Moț cu peripeții (engleză Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure) este un film de animație direct-pe-DVD. Este continuarea filmului Doamna și Vagabondul. Doamna și Vagabondul 2: Moț cu peripeții este produs de Disney Toon Studios și regizat de Darrell Rooney și Jeannine Roussel. Disney a lansat versiuni VHS și DVD la 27 februarie 2001 în Statele Unite.


Doamna și Vagabondul 1


Doamna și Vagabondul (titlu original: Lady and the Tramp) este un film de animație american din 1955 produs de Walt Disney.


Prințesa și Broscoiul


Prințesa și Broscoiul este un film de animație din 2009 regizat de Ron Clements și John Musker. Este produs de Walt Disney Feature Animation și distribuit de Walt Disney Pictures.


Batman vs. Robin (2015)


Când Batman se află sub atacul lui, Damian, el il suspectează intai pe Ra Al Ghul aflat in spatele trădării, dar apoi vine si observa că băiatul este controlat de o societate misterioasă sub numele de Court of Owls și de un criminal cunoscut .


Cum să evadezi de pe Pământ (2013)


Pe planeta Baab, Scorch Supernova (Brendan Fraser), astronaut, este un erou naţional pentru populaţia de extratereştri cu chip albastru. Maestru al misiunilor spectaculoase de salvare, Scorch reuşeşte să facă fapte de un curaj nemaivăzut cu ajutorul tăcut al fratelui său tocilar, Gary (Rob Corddry), şef peste controlul misiunilor de la BASA. Când şefa cea mare de la BASA, Lena (Jessica Alba), o femeie care nu-şi pierde timpul cu prostii, îi informează pe cei doi fraţi că s-a primit un SOS de pe o planetă faimos de periculoasă, Scorch nu ia în seamă avertizările lui Gary şi porneşte de îndată într-o nouă misiune care se anunţă palpitantă. Dar când Scorch realizează că este prins mişeleşte în capcana întinsă de diabolicul Shanker (William Shatner), e rândul pirpiriului Gary, care urăşte confruntările, să execute misiunea de salvare. Pentru că miza interplanetară creşte astronomic, Gary e lăsat singur să-şi salveze fratele, dar şi planeta, şi pe soţia lui iubită, Kira (Sarah Jessica Parker), precum şi pe fiul lor, Kip, mereu dornic de aventuri noi.


Spiderman - Șase Luptători Uitați


Matusa May ii spune in cele din urma lui Peter ca parintii sai au fost spioni rusi.Peter se indreapta catre Moscova pentru a gasi niste raspunsuri.Intre timp..fosti oameni de stiinta din Al Doilea Razboi Mondial incep sa dispara...


Cars 2 - Mașini 2


Star - maşina de curse, Lightning - fulgerul McQueen şi incomparabilul Mater - maşinuţa de tractări auto, duc prietenia lor spre locuri noi, interesante în "Cars 2", atunci când călătoresc peste mări pentru a concura în primul Mare Premiu Mondial pentru a determina care este cea mai rapidă maşină din lume. Dar drumul spre campionat este umplut cu o mulţime de gropi, ocolişuri şi surprize hazli, atunci când Mater este prins într-o aventură intrigantă de spionaj internaţional. Călătoria împachetată în acţiune a lui Mater îl conduce într-o urmărire explozivă pe străzile din Japonia şi Europa. Adăugarea la toată această distracţie, este o distribuţie cu tot felul de maşini noi, colorate, ce includ agenţi secreţi, ticăloşi ameninţători şi a concurenţilor de curse internaţionale. Iar dacă ni-l închipuim pe Mater conducând pe partea greşită a drumului în Marea Britanie, mergând în cercuri mari, gigante în Paris, pe autostrada din Germania, făcând faţă motoscuterelor în Italia, încercând să înţeleagă semnele de circulaţie din Japonia, atunci tot farmecul acestui film va prinde viaţă.


High School Musical 1


Troy, îndrăgitul căpitan al echipei de baschet, şi Gabriella, frumoasa şi inteligenta membră a clubului academic, incalcă toate regulile societăţii din Liceul East când dau în secret o probă pentru rolurile principale din spectacolul muzical al şcolii. Cei doi ajung până la stele şi încearcă să îşi îndeplinească visurile, iar pe parcurs toată lumea învaţă mai multe despre acceptare, munca în echipă şi arta de a fi tu însuţi. Totul se întâmplă pe acompaniamentul unor melodii grozave, cu mişcări de dans absolut superbe.


High School Musical 2


East High Wildcats sunt gata să trăiască cele mai grozave momente din timpul liceului. Troy (Zac Efron) este încântat când i se oferă de lucru la un country club, dar totul face parte, de fapt, din planul lui Sharpay (Ashley Tisdale) de a-l ademeni departe de Gabriella (Vanessa Hudgens). Cum se va termina povestea? Toate întrebările îşi primesc răspunsul în seara Spectacolului de Tinere Talente organizat la club.


Ben 10 Omniverse Sezonul 2


Serialul urmărește aventurile eroului - acum în vârstă de 16 ani - care trebuie să se descurce de unul singur cu multe amenințări extraterestre. De unul singur - doar dacă nu sunt luați în calcul nenumărații extratereștri buni și plini de abilități în care se poate transforma, sau noul său partener, pe care fanii nu l-au mai văzut până acum. Realizatorii serialului au decis să dezvăluie și câteva lucruri necunoscute din trecut, astfel că acțiunea se întoarce deseori în timp, când Ben avea doar 10 ani. În episodul „T.G.I.S.” a fost dezvăluit că Ben 10 are loc în același univers ca și Secretele familiei Sâmbătă.



Vezi mai jos toate episoadele din Ben 10 Omniverse Sezonul 2 Dublat in Romana :



Ben 10 Omniverse - Sezonul 2 - Episodul 1 - Evadarea Dublat in Romana

Ben 10 Omniverse - Sezonul 2 - Episodul 2 - Numai bucurii Dublat in Romana

  Ben 10 Omniverse - Sezonul 2 - Episodul 3 - La pescuit Dublat in Romana

Ben 10 Omniverse - Sezonul 2 - Episodul 4 - Blukic şi Driba merg la domnul Smoothy Dublat in Romana

Ben 10 Omniverse - Sezonul 2 - Episodul 5 - Factorul răului Dublat in Romana

Ben 10 Omniverse - Sezonul 2 - Episodul 6 - Dezvoltare blocată Dublat in Romana

Ben 10 Omniverse - Sezonul 2 - Episodul 7 - Fraţi spaţiali Dublat in Romana

Ben 10 Omniverse - Sezonul 2 - Episodul 8 - Din nou Ben Dublat in Romana

Ben 10 Omniverse - Sezonul 2 - Episodul 9 - Localul 23 Dublat in Romana

Ben 10 Omniverse - Sezonul 2 - Episodul 10 - Livrare specială Dublat in Romana


* SEZON COMPLET *


Ben 10 Omniverse Sezonul 1


Serialul urmărește aventurile eroului - acum în vârstă de 16 ani - care trebuie să se descurce de unul singur cu multe amenințări extraterestre. De unul singur - doar dacă nu sunt luați în calcul nenumărații extratereștri buni și plini de abilități în care se poate transforma, sau noul său partener, pe care fanii nu l-au mai văzut până acum. Realizatorii serialului au decis să dezvăluie și câteva lucruri necunoscute din trecut, astfel că acțiunea se întoarce deseori în timp, când Ben avea doar 10 ani. În episodul „T.G.I.S.” a fost dezvăluit că Ben 10 are loc în același univers ca și Secretele familiei Sâmbătă.


Vezi mai jos toate episoadele din Ben 10 Omniverse Sezonul 1 Dublat in Romana :

  1. Ben 10 Omniverse Sezonul 1 Episodul 1 Schimbări cu surprize Part 1  Dublat in Romana
  2. Ben 10 Omniverse Sezonul 1 Episodul 2 Schimbări cu surprize Part 2 Dublat in Romana 
  3. Ben 10 Omniverse Sezonul 1 Episodul 3 Un șoc din trecut Dublat in Romana  
  4. Ben 10 Omniverse Sezonul 1 Episodul 4 Spirala problemelor Dublat in Romana

Pinguinii Din Madagascar (2014)


Echipele de superspioni nu se nasc... ci ies din oua.. Descoperiţi secretele celor mai abile şi amuzante păsări sub acoperire din spionajul global: Skipper, Kowalski, Rico şi Private. Aceşti agenţi de elită îşi unesc forţele cu o organizaţie şic sub acoperire, Vântul din Nord, condusă de chipeşul şi răguşitul Agent Secret (am putea să vă spunem numele lui adevărat, dar... ştiţi ce ar urma), a cărui voce este asigurată de Benedict Cumberbatch. Împreună, ei trebuie să îl oprească pe diabolicul dr. Octavius Brine, a cărui voce este asigurată de John Malkovich, şi care intenţionează să distrugă lumea aşa cum o cunoaştem.

Vedetele care s-au consacrat în marile succese de animaţie din seria "Madagascar", de la DreamWorks, au parte acum de propria aventură comică pe marele ecran, în care mizele sunt cât se poate de mari pentru pinguini .

Server 1 - Dublat in Romana 720p
 

Asterix: Domeniul Zeilor (2014)


Suntem în anul 50 î.Hr., când Galia se află sub ocupaţia Imperiului Roman. Toată ? Nu ! Într-un mic sat, bravii Gali rezistă şi se opun din răsputeri invadatorilor.

Exasperat de situaţie, Iulius Cezar decide să schimbe tactica: întrucât armata sa e incapabilă să se impună cu forţa, îi va seduce pe aceşti barbari de Gali cu ajutorul civilizaţiei romane. În acest scop, el porunceşte să se construiască, la marginea satului Galilor, un complex rezidenţial de lux, în care vor locui romanii bogaţi şi îl botează "Domeniul zeilor".

Vor reuşi amicii noştri Gali să reziste tentaţiei luxului şi confortului roman ? Va ajunge satul lor o simplă atracţie turistică ? Asterix şi Obelix sunt hotărâţi să facă totul pentru a zădărnici planurile lui Cezar.

 
Server 1 - Online Subtitrat in Romana 720p ( momentan nu se gaseste dublat in romana ) 
 

Copii De La 402 Seria Completă


Copiii de la 402 a fost realizat pe baza cărții pentru copii cu acelaşi nume. În acest serial de desene animate sunt prezentate aventurile unor copii de şcoală primară și relațiile dintre aceștia. Personajele principale sunt: Nancy Francis, Jessie McCoy, Vinnie Nasta, Polly McShane. Elevii clasei 402 sunt impulsivi, de cele mai multe ori fac alegeri proaste și rareori se gândesc la rezultatele alegerilor lor. Când tentația își face apariția înșelătoare, acești elevi se grăbesc să cadă în capcană. Bineînțeles că, fiind copii, atunci când problemele de zi cu zi nu mai sunt ușor rezolvabile, ele par chestiuni de viață și de moarte. Probleme simple se transformă în probleme complexe și cel mai mic detaliu este ridicat la cel mai înalt rang al comicului.

Vezi mai jos toate episoadele din Copiii de la 402 Sezonul 1 si Sezonul 2 Dublat in Romana :

  1.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 1 Dublat in Romana
  2.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 2 Dublat in Romana
  3.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 3 Dublat in Romana
  4.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 4 Dublat in Romana
  5.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 5 Dublat in Romana
  6.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 6 Dublat in Romana
  7.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 7 Dublat in Romana
  8.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 8 Dublat in Romana
  9.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 9 Dublat in Romana
  10.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 10 Dublat in Romana 
  11.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 11 Dublat in Romana
  12.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 12 Dublat in Romana
  13.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 13 Dublat in Romana
  14.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 14 Dublat in Romana
  15.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 15 Dublat in Romana 
  16.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 16 Dublat in Romana
  17.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 17 Dublat in Romana
  18.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 18 Dublat in Romana
  19.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 19 Dublat in Romana
  20.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 20 Dublat in Romana
  21.  Copiii de la 402 Sezonul 1 Episodul 21 Dublat in Romana 
/---------------------------------------------------------------------/

  1. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 1 Dublat in Romana
  2. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 2 Dublat in Romana 
  3. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 3 Dublat in Romana  
  4. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 4 Dublat in Romana 
  5. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 5 Dublat in Romana 
  6. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 6 Dublat in Romana
  7. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 7 Dublat in Romana 
  8. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 8 Dublat in Romana  
  9. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 9 Dublat in Romana 
  10. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 10 Dublat in Romana  
  11. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 11 Dublat in Romana
  12. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 12 Dublat in Romana 
  13. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 13 Dublat in Romana  
  14. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 14 Dublat in Romana 
  15. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 15 Dublat in Romana  
  16. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 16 Dublat in Romana
  17. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 17 Dublat in Romana 
  18. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 18 Dublat in Romana  
  19. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 19 Dublat in Romana 
  20. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 20 Dublat in Romana  
  21. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 21 Dublat in Romana
  22. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 22 Dublat in Romana 
  23. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 23 Dublat in Romana  
  24. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 24 Dublat in Romana 
  25. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 25 Dublat in Romana  
  26. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 26 Dublat in Romana 
  27. Copiii de la 402 Sezonul 2 Episodul 27 Dublat in Romana 


 * VIZIONARE PLACUTA ! *

Cenușăreasa (2015)


Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică şi cu numele schimbat în Cenuşăreasa, fata ar putea uşor să-şi piardă speranţa, dar ţine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, "fii bună şi ai curaj". Viaţa Cenuşăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeş, despre care habar nu are că este chiar prinţul regatului. Oare îl va mai întâlni?

VARIANTA HD-TS (se va face update pe parcurs pana apare varianta BluRay)


Spider-Man 1994 Sezonul 2


Peter Parker a fost intotdeauna un adolescent timid, nebagat in seama de colegii sai de clasa si fara succes la fete, dar normal, pana intr-o buna zi, cand a fost muscat de un paianjen modificat genetic. In mod straniu, muscatura paianjenului i-a dat lui Peter forte uimitoare si o agilitate...ca de paianjen. Peter stie insa ca marile puteri aduc si mari responsabilitati. Dupa ce unchiul sau este ucis de catre un criminal, acesta isi jura ca-si va folosi puterile pentru a-i ajuta pe cei neajutorati si pentru a invinge fortele raului in frunte cu genialul si diabolicul Doctor Octopus, maleficul Scorpion sau infamul Venom. Cu toate aceste probleme pe cap, Peter nu va renunta la lupta, pentru ca stie foarte bine ca puterile sale fabuloase sunt un dar nemaipomenit
 !5 EPISOADE SUNT DUBLATE IN ENGLEZA!

Spider Man Sezonul 2 Episodul 1 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 2 Episodul 2 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 2 Episodul 3 Dublat in Engleza Spider Man Sezonul 2 Episodul 4 Dublat in Engleza Spider Man Sezonul 2 Episodul 5 Dublat in Engleza Spider Man Sezonul 2 Episodul 6 Dublat in Engleza Spider Man Sezonul 2 Episodul 7 Dublat in Engleza Spider Man Sezonul 2 Episodul 8 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 2 Episodul 9 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 2 Episodul 10 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 2 Episodul 11 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 2 Episodul 12 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 2 Episodul 13 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 2 Episodul 14 Dublat in Romana  
~ SEZON COMPLET ~

Spider-Man 1994 Sezonul 1


Peter Parker a fost intotdeauna un adolescent timid, nebagat in seama de colegii sai de clasa si fara succes la fete, dar normal, pana intr-o buna zi, cand a fost muscat de un paianjen modificat genetic. In mod straniu, muscatura paianjenului i-a dat lui Peter forte uimitoare si o agilitate...ca de paianjen. Peter stie insa ca marile puteri aduc si mari responsabilitati. Dupa ce unchiul sau este ucis de catre un criminal, acesta isi jura ca-si va folosi puterile pentru a-i ajuta pe cei neajutorati si pentru a invinge fortele raului in frunte cu genialul si diabolicul Doctor Octopus, maleficul Scorpion sau infamul Venom. Cu toate aceste probleme pe cap, Peter nu va renunta la lupta, pentru ca stie foarte bine ca puterile sale fabuloase sunt un dar nemaipomenit

Spider Man Sezonul 1 Episodul 1 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 1 Episodul 2 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 1 Episodul 3 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 1 Episodul 4 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 1 Episodul 5 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 1 Episodul 6 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 1 Episodul 7 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 1 Episodul 8 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 1 Episodul 9 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 1 Episodul 10 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 1 Episodul 11 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 1 Episodul 12 Dublat in Romana Spider Man Sezonul 1 Episodul 13 Dublat in Romana  
~ SEZON COMPLET ~

O Lume Dispărută Sezonul 1


Londra anului 1912. Bătrânul profesor Arthur Summerlee – un renumit om de ştiinţă – este de acord să finanţeze şi să se alăture unei expediţii pe care el o credea ca neavând nici o finalitate, numai ca să-i îndeplinească preaiubitului său nepot, Lordul John Roxton, cea mai mare dorinţă a sa: aceea de a fi primul om care a descoperit O Lume Dispărută, care se credea a fi existat într-adevăr undeva în Sud…

O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 1 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 2 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 3 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 4 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 5 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 6 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 7 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 8 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 9 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 10 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 11 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 12 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 13 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 14 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 15 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 16 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 17 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 18 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 19 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 20 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 21 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 22 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 23 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 24 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 25 Dublat in Romana  O lume Disparuta Sezonul 1 Episodul 26 Dublat in Romana 

Sponge Bob Pantaloni Pătrați


Sezonul 6
Episodul 03 - Spongicus/Simfonia absorției
Episodul 04 - Nu e normal/Dispărut
Episodul 05 - Așchia/???
Episodul 06 - O viață într-o zi/Înălbit de soare
Episodul 07 - Calamarul uriaș/Știe fără nas
Episodul 08 - Jaful turtițelor/Clientul lui Plancton
Episodul 09 - Tovarăși de barcă/Kronicile Krabby
Episodul 10 - Petrecere în pijamale/Îngrijirea lui Gary
Episodul 12 - Buzunare poroase/Băieții de cor
Episodul 16 - Vizita Calamarului/Pantaloni Pătrați sau nu
Episodul 18 - Animăluțe de coșmar/Komputer supraîncărcat
Episodul 19 - SpongeBob cel credul/Suprasolicitat
Epsiodul 20 - Patrick nu are șapcă/Jucăriile groazei
Episodul 21 - Castele de nisip în nisip/Șoc de carapace
Epsiodul 22 - Delicatesa Găleții cu Scoici/Aniversarea monocelulei
Episodul 25 - Ananas pe veci/Caverna Amicilor

Sezonul 7
Episodul 01 - Tentacul-Vision/Nu-mi place dansul
Episodul 02 - Puseu de creștere/Blocat în storcător
Episodul 03 - Cineva e în bucătarie cu Sandy/O treabă de interior
Episodul 04 - Bufoni slinoși/Sponge model
Episodul 05 - Păstrați frumos Fundul Mării/Un prieten pentru Gary
Episodul 06 - Ce e al tău e și al meu/Zgărie carapace
Episodul 07 - Blestemul de pe Fundul Mării/Calamarul în lumea clarinetelor
Episodul 08 - SpongeBob i-a atitudine
Episodul 09 - Călătorie în trecut/Clubul de Lectură al Tuturor Ticăloșilor Reuniți
Episodul 10 - O zi fără lacrimi/Slujba de vară
Episodul 11 - Un singur fel de mâncare/Gary îndrăgostit
Episodul 12 - Piesa e de bază/Amețeală de rodeo
Episodul 13 - Rețeta secretă a bunicii/Esența banilor
Episodul 14 - Monstrul care a venit pe Fundul Mării/Triunghiul de pe Fundul Mării
Episodul 15 - Blestemul lui Hex/Marea scurgere
Episodul 16 - Prostovanii/Sponge-Canoe
Episodul 17 - Marele Jaf a Turtiței
Episodul 18 - Senzația că te scufunzi/Karate Star
Episodul 19 - Îngropați în timp/Vise fermecate
Episodul 20 - Latura abrazivă/Viermele de ureche
Episodul 21 - Te ascunzi și ce se întamplă?/De-ale scoicilor
Episodul 22 - Capodopera/Atacul melcilor de mare
Episodul 23 - Krusty Dogs/Epava lui Mauna Loa
Episodul 25 - Un nou pește în oraș/Iubește calamarul
Episodul 26 - Sam sora mea - Chimie perfectă

Sezonul 8
Episodul 01 - Se mai întâmplă și accidente/Cealaltă turtiță
Episodul 02 - Servire din mașină/Șmecher
Episodul 03 - Joc între prieteni/Buretele sentimental
Episodul 05 - Cursuri de maturizare cu Calamar/Discursul
Episodul 06 - Calamarul dulce-acrișor/Artistul ochios
Episodul 07 - Vacanța familiei PantaloniPătrați
Episodul 08 - Vacanță acasă/Plancton pe scândură
Episodul 09 - Vacanță pe lună/Domnul Krabs merge în vacanță
Episodul 11 - Începuturile Omului Sirenă/Ochiul cel bun a lui Plancton
Episodul 12 - Față de scoică/Pat, bonă pentru melc
Episodul 13 - Am grijă de casa lui Sandy/Jazz pe Fundul Mării
Episodul 14 - Baloane buclucașe/Calea buretelui
Episodul 15 - Turtița care a mâncat Fundul Mării/Se întoarce Balonașul
Episodul 16 - Ordin de restricție/Fiasco
Episodul 17 - Acum ești fericit?/Planeta meduzelor
Episodul 23 - Aventura lui SpongeBob de Crăciun

iCarly



Sezonul 1
Episodul 02 - Mai multe vizionări
Episodul 04 - Îmi place de Jake
Episodul 05 - Bunicul
Episodul 06 - Nevel
Episodul 08 - Profesoara răutăcioasă
Episodul 09 - Iubita lui Freedie
Episodul 10 - Recordul mondial
Episodul 17 - Nu vreau să mă bat






Sezonul 2
Episodul 01 - Eu l-am văzut prima
Episodul 02 - Șobo-pac
Episodul 05 - Eu merg în Japonia I
Episodul 06 - Eu merg în Japonia II
Episodul 07 - Eu merg în Japonia III
Episodul 08 - Plăcintele
Episodul 10 - Primul sărut
Episodul 11 - Mașina
Episodul 12 - Cântă America
Episodul 13 - Fred
Episodul 14 - Asemănări
Episodul 15 - Site-ul web
Episodul 16 - Sam, Doamna
Episodul 17 - Săptămâna Verde
Episodul 21 - Canalul Dingo
Episodul 22 - Vestiarul 239
Episodul 23 - Sora geamănă a lui Sam
Episodul 24 - Lupta cu Shelby Marx I
Episodul 25 - Lupta cu Shelby Marx II








Sezonul 3
Episodul 01 - Cred că s-au sărutat
Episodul 02 - Tacos cu spaghete
Episodul 03 - Partenerul pentru dans
Episodul 04 - Premille iCarly
Episodul 05 - Directorii școlii
Episodul 07 - Afacerea cu fotografii
Episodul 08 - Renunț la iCarly I
Episodul 09 - Renunț la iCarly II
Episodul 10 - Ți-am salvat viața
Episodul 12 - Lupta cu Gibby
Episodul 21 - Poate schimb școli
Episodul 22 - Scrimă
Episodul 23 - iCarly pe TV